Nihat KÖNEZ - Okul Müdürü

.

Aslen Ordulu bir ailenin çocuğu olmakla beraber  1978 Zonguldak Kozlu doğumluyum. İlkokulu Kozluda, ortaokul, lise ve  Üniversiteyi  İstanbul´da  tamamladım. 2000 yılında İstanbul  Üniverstesi  Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünü bitirdikten sonra sırasıyla Karadeniz Ereğli,Kahramanmaraş Nurhak ,Edirne Keşan İlçelerinde Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptım.2005 Yılında İstanbul Ümraniyede İTO Ortaokulunda görev yapmaya başladım.2007 Yılında aynı okulda idareci oldum.Sırasıyla Nurettin Topçu İlkokulu,Ahmet Yavuz Ortaokulu ve Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulları´nda görev yaptıktan sonra 2019 Temmuz itibariyle Şehit Köksal Karmil Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda göreve başladım. 2012-2014  yılında Eğitim Yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım.Evliyim ,lise son sınıf öğrencisi Nilüfer isminde bir kızım ve ilkokul son sınıfta Alperen isminde bir oğlum var.

(505) 767 7364 Eposta